5.8.2014

Kirppislöytöjä

Viime lauantaina järjestettiin Jyväskylässä blogikirppis. Itse en vielä ennättänyt mukaan myymään, mutta ostoksille onneksi ennätin.


Mukaan tarttui aivan ihana muffinssikuvioinen pyyhe, joka taitaa löytää meillä uuden elämän muussa muodossa. Täytyy vielä kehitellä ideaa. Lisäksi ostin pari ruskeaa verhoa, jotka päätyvät toistaiseksi kangaslaatikkoon uudelleen muokattaviksi.

Kävin samalla reissulla myös Kirpparilla.fi -kirpputorilla ja heti ensimetreillä törmäsin kotimaiseen kokokoivuiseen Kinmekon tuoliin, joka oli pakko ostaa kotiin pois kuleksimasta.


Kinmeko on jo lopettanut keskisuomalainen huonekalufirma, jonka valmistamat huonekalut on laadukkaita ja kestäviä. Tiedän tuon kokemuksesta, sillä meidän ruokapöytä tuoleineen on Kinmekon valmistamat ja ne ovat todella hyvät vielä kuudentoista käyttövuoden jälkeen vaikka lapsiperheessä ovatkin joutuneet koville. Mikään liitos ei nitise tai natise, vaikka nuoriso tuppaakin tämän tästä tuoleilla keikkumaan.

Uusi tuoli sopii lisätuoliksi ruokapöydän ääreen tai vaikka makuuhuoneeseen yöpöydäksi. Hintaa hankinnalla oli kokonaiset 18€, mikä minusta on edullinen kotimaisesta laatutuotteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti