3.8.2014

Otteita maakuntamatkalta - osa 3

Maakuntamatka Kaakkois-Suomessa ja Hämeessä jatkuu. Lahteen päästyämme kävimme tietenkin myös Launeen keskuspuistossa skeittaamassa, parkouraamassa sekä leikkipuistossa touhuamassa. Aivan mahtava puuhapaikka, suosittelen!


Tosin meidän pikkumies keskittyi enemmän leikkipaikan siivoamiseen; hiekat piti puhdistaa mm. lasten dragsteristä ;-) Ei muuten ollut pikkumiehen ainoa siivouskohde tällä reissulla. Saisikohan tuon siivousinnon säilymään teini-ikään saakka?

Koska kangaslaatikko kaipasi edelleen täydennystä, niin koukkasimme seuraavaksi Hyvinkäältä Kangastukun kautta. Oi, mikä ompelijan paratiisi ;-D


Mukaan tarttui mm. kuviollisia, raidallisia ja yksivärisiä trikoita, joustocollegeita, saumurinlankoja sekä kuminauhoja. Jokohan näillä pärjäisi syksyn ajan?

Reissun lopuksi suuntasimme vielä Ideaparkiin Tampereen Lempäälään. Nuorison mielessä oli vain Funpark, kun me pikkumiehen kanssa kiertelimme eri liikkeitä. Oli hassua huomata, että kangaskaupoissa käynnin jälkeen vaatekaupat eivät innostaneet yhtään ;-P No, löytyi tuolta ihan kivojakin paikkoja, mm. Marimekon kauppa, jossa oli menossa vielä kesäale.


Mukaan tarttui noin kolmen metrin pala Marimekon valkokukallista vihreää trikoota parilla kympillä. Sitten edellisen käyntikerran jälkeen Ideaparkiin oli avattu Eurokankaan outlet-myymälä, jossa oli poisto- ja palakankaita suht edullisesti. Tarttuihan tuoltakin mukaan musta mekkokangas, palafleecejä sekä trikoita ja resoreita.

Nuoriso olisi ollut Funparkissa vaikka vuorokauden läpensä, mutta tällä kertaa viisi tuntia sai riittää - äiti ja pikkumies kyllästyi kauppojen kertelyyn tuossa ajassa. Ja sitten kotia kohti ja suunnittelemaan ompeluksia uusista kankaista.

Maakuntamatkailu jatkuu taas jossain vaiheessa, sillä tahdon jakaa omille lapsilleni saman kokemuksen minkä itse sain kokea lapsena: reissasimme omassa lapsuudessani ympäri Suomea tutustuen eri paikkoihin ja nähtävyyksiin. Ehkä suuntaamme seuraavaksi Turun seudulle, Pohjanmaan lakeuksille tai Lapin perukoille; jää nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti