30.8.2014

Pikkumiehelle paitoja

Omista tunikatehtailuista on jäänyt sopivasti paloja pikkumiehen paitoihin. Voi tosin olla, että tällä menolla pikkumiehellä on kohta paita kuukauden jokaiselle päivälle ;-) Tässä nyt kuitenkin pari uutta paitaa.


Raglahihainen paita on tehty Kestovaippakaupan leppäkerttutrikoosta ja Kangastukun yksivärisestä turkoosista trikoosta. Kaavana on Ottobren Papana (4/2010) koossa 92 cm; helmaan ja hihoihin lisäsin pari senttiä, joten koko on oikeasti 98 cm. Toinen paita on tehty Tirsokas-puodin tähtirikoosta sekä samasta turkoosista trikoosta. Kaavana tässä Ottobren Stripey (1/2010) koossa 98 cm. Turkoosi resori on muistaakseni Kärkkäiseltä.

Ei näitä peruspaitoja tosin ihan heti ole liikaa, kun pikkumies opettelee parhaillaan syömään itse, joten ruokalapusta huolimatta paitoja likaantuu päivän aikana useampia ;-) 

2 kommenttia:

  1. Kivat paidat! Oletpa löytänyt mahtavat yhdistelmät kankaisiin. Perus t-paitojen teko on koukuttavan helppoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niin on. Mä kaivelin alkuviikosta tilkkulaatikkoa ja leikkasi kerralla vissiin neljä paitaa pikkumiehelle. Valitsin sopivia kangasyhdistelmiä ja sitten kaavan sen mukaan, kumpi malli tuli paremmin paloista. Nyt on aiemmin leikatut kaikki ommeltu, joten piirtelen juuri uusia kaavoja ;-)

      Poista