22.8.2014

Massikkamies

Isäni on ollut jo 52 vuotta "massikkamies". Ai mikä? No, massikkamies eli onnellinen Fassey Fergusson -merkkisen traktorin omistaja. Hän on saanut jopa "uskollisuusmerkkejä" valmistajalta, kun ei ole koskaan omistanut muun merkkistä traktoria; välillä tosin useammankin massikan.

Kun tilasin Metsolalta tätä traktorikuosia, niin tuli heti mieleen, että pikkumiehelle pitää tehdä tästä massikkapaita.


Ai mikä tästä paidasta nyt sitten tekee nimenomaan massikkapaidan? No tietenkin punaiset resorit. Massey Fergusson -traktorit ovat aina olleet punaisia. Mietin kyllä, tekisinkö jontikkapaidan, foordipaidan tai valmettipaidan, mutta ei, massikka sen olla pitää ;-D Tosin kangasta on vielä sen verran, että saisi siitä varmasti nuo kaikki. Jontikkapaitaan tulisi tietenkin vihreät resorit (John Deere -traktorit kun ovat vihreitä), foordipaitaan siniset resorit (Ford-merkin traktorit kun ovat sinisiä) ja valmettipaitaan keltaiset resorit (vanhat Valmet-traktorit kun oli keltaisia); Valtra sotkee kuvioita tekemällä traktoreita kaikissa sateenkaaren väreissä ;-(


Laitetaan mukaan nyt yksi sovituskuvakin vaikka näistä on vaikea saada selkoa; pikkumies kun ei pysy paikallaan kolmea sekunttia kauempaa; paitsi jos saa jonkun puhelimen käteen ;-)

Resorin ostin Kärkkäiseltä ja kaavana Ottobre White Rabbit (1/2011). Tässäkin hihoissa ja helmassa on muutama lisäsentti pituutta.

4 kommenttia:

  1. Sinunhan täytyy tehdä isällesikin massikkapaita kun kangastakin jäi. Isänpäiväkin lähestyy!

    VastaaPoista
  2. No joo, tuo on yksi hyvä vaihtoehto ;-) Itsekin ajattelin, ettei ehkä ole kiva pitää aina traktoripaitaa, vaikka niistä tykkäisikin kovasti ...

    VastaaPoista
  3. Valtra-paitaan jokainen resori eri värillä? ;)

    VastaaPoista