4.8.2014

Nimikointimerkit saapui

Jess ;-) Sain vihdoin ja viimein omat vaatteiden nimikointilaput. Hienot, eikö vaan? Mietin pitkään mitä noihin kirjoittaisi, mutta tuo suomenkielinen tuntui parhaalle.


Nimikoin samantien kaikki viime aikoina ompelemani vaatteet, myös pikkumiehen housut. Tilasin nuo nimikointilaput lopulta Ruotsista osoitteesta minanamnband.se; sivusto löytyy myös englanninkielisenä. Toimitusaika näin kesäaikaan oli parisen viikkoa. Tilauksen sai myös laskulla, joten ei tarvinnut pelätä rahojen menettämistä, jos tuotetta ei tulekaan.


Ompelin samalla toiset Ottobre Clara-shortsit ruskeasta Kangastukun trikoosta. Edelliset kun ovat olleet ahkerassa käytössä. Shortsien oikea väri näkyy paremmin tuosta ylemmästä kuvasta ;-) Nuo kokolaput ostin taannoin Kestovaippakaupasta; pitääkin käydä ostamassa niitä lisää eri kokoja, kun isommille pojillekin pitäisi ommella huppareita...

Noiden nimikointilappujen tilaaminen ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Tilasin alunperin merkit Merkitse.fi -palvelusta, koska tilasin sieltä vuosia sitten lastenvaatteiden nimikointilappuja. No nyt osoittautui, että ko. firma on mennyt retuperälle tässä vuosien saatossa ja porukka on menettänyt rahansa, kun maksu on kyllä peritty, mutta tuotetta ei ole tullut. Itse onneksi tilasin laskulla, niin tuloksena ei ollut kuin viiden viikon turha odottelu ja mielipaha. Älkää siis missään nimessä erehtykö tilaamaan tuolta Merkitse.fi -firmasta mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti